Takeldienst in Ophasselt

Heeft u pech onderweg? Geen zorgen, want Depannage Doublet uit Ophasselt staat 24/7 klaar om u te helpen met onze professionele takeldienst. Wanneer u onverwacht met uw voertuig strandt, kunt u rekenen op de snelle en betrouwbare depannage van onze firma uit Ophasselt. Wij zorgen ervoor dat uw situatie snel en veilig wordt opgelost, ongeacht het tijdstip of de locatie.

Gestrand langs de kant van de weg?

Vraag dan snel pechverhelping aan!

Sleepwagenchauffeur zet auto vast op platform
Sleepwagenchauffeur klaar om de auto te laden met behulp van een lier

Heeft u pech met de auto?

De efficiëntie van onze takeldienst

Onze takeldienst is uitgerust om in heel België allerlei voertuigen weg te takelen, waaronder:

We beschikken over moderne takelwagens en werken doelgericht om de situatie op te lossen zonder het voorbijkomende verkeer veel hinder te bezorgen. Dankzij onze vestiging in Ophasselt kunnen we snel ter plaatse zijn, niet alleen lokaal, maar ook in de rest van België. Omdat autopech geen rekening houdt met kantoortijden, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen, waar u ook bent. Eenmaal getakeld, brengen we uw voertuig naar onze garage of een andere door u gekozen bestemming. Indien u kiest voor onze garage, kunnen we uw voertuig daar herstellen en onderhouden. Of het nu gaat om het vervangen van remblokken, reparatie van de motor of het herstellen van aircokanalen, wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Neem contact op voor directe hulp

Als u te maken krijgt met onverwachte pech onderweg, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze pechhulp is altijd beschikbaar om u uit de nood te helpen. Voor directe assistentie van onze wegsleepdienst uit Geraardsbergen, kunt u ons bellen via het nummer 0475 60 10 10. We garanderen een snelle respons en professionele service om ervoor te zorgen dat u en uw voertuig veilig zijn.

Stel hier uw vraag

Wenst u meer informatie over onze diensten of wil u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen u weldra verder!

Depannage Doublet uit Geraardsbergen staat 24/7 tot uw dienst voor pechverhelping. We runnen ook een garage.

Onze openingsuren

Depannagedienst

Bureau & garage

Onze gegevens