Autoreparatie en -onderhoud in Ophasselt

Als u op zoek bent naar een betrouwbare autoreparatie, dan bent u bij Depannage Doublet uit Ophasselt te Geraardsbergen aan het juiste adres. Wij staan klaar om elke wagen te onderhouden of herstellen. Afhankelijk van de staat en leeftijd van uw auto plannen we een klein of groot onderhoud in. We zorgen ervoor dat uw auto weer perfect functioneert en veilig de weg op kan.

Is uw wagen toe aan onderhoud of reparatie?

Maak direct een telefonische afspraak!

Sleepwagenchauffeur zet auto vast op platform
Sleepwagenchauffeur klaar om de auto te laden met behulp van een lier

Plan direct een telefonische afspraak in voor uw onderhoud of reparatie

Taken die wij bij een autoreparatie of -onderhoud op ons nemen

Bij de reparatie van uw auto nemen we verschillende taken op ons in Ophasselt om ervoor te zorgen dat uw wagen in topconditie blijft. Enkele taken die onze garage in Ophasselt op zich neemt bij een autoreparatie of -onderhoud, zijn:

  • De bandenspanning controleren
  • De koelvloeistof bijvullen
  • De lichten nakijken
  • De remmen smeren
  • Vervangen van uw banden
  • Het motorblok reviseren
  • Het oliepeil controleren

Daarnaast lossen we bij een autoreparatie ook de problemen met elektronica op, herstellen en onderhouden we aircokanalen en vervangen we gebroken lichten. Houd er rekening mee dat we geen carrosserie herstellen.

Maak vandaag nog een afspraak voor de reparatie of het onderhoud van uw auto

Is uw auto toe aan een grondige reparatie of onderhoud? Maak een afspraak bij onze autogarage en laat uw wagen door ons professioneel aanpakken. U kunt gerust binnenlopen tijdens onze openingsuren, maar een afspraak maken garandeert directe service zonder wachttijd. Zo bent u verzekerd van snelle en efficiënte hulp en kan uw auto weer snel de weg op. Laat ons u helpen om uw voertuig weer in optimale staat te brengen.

Stel hier uw vraag

Wenst u meer informatie over onze diensten of wil u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen u weldra verder!

Depannage Doublet uit Geraardsbergen staat 24/7 tot uw dienst voor pechverhelping. We runnen ook een garage.

Onze openingsuren

Depannagedienst

Bureau & garage

Onze gegevens